Marjan Schotanus

Interieuradvies & Verkoopstyling

Marjan Schotanus

In 2006 startte Marjan, na 7 jaar te hebben gewerkt in Het Arsenaal van Jan des Bouvrie in Naarden-Vesting, haar eigen bedrijf voor interieuradvies en verkoopstyling. Sindsdien heeft zij talloze klanten geholpen om van hun huis een thuis te maken. Een goede verdeling van de ruimte is hiervoor de belangrijkste basis. Daarnaast gebruikt ze zoveel mogelijk pure, natuurlijke materialen om sfeer en warmte in huis te halen.

Marjan helpt u graag met het maken van een interieurplan, geeft advies bij de aanschaf van nieuwe meubelen en brengt desgewenst een kleuradvies uit. Dit alles hoeft niet volgens de laatste trends, maar wel sfeervol en persoonlijk zodat uw huis een thuis wordt.

 Voordat u uw huis in de verkoop zet, kan het heel zinvol zijn uw woning eens met andere ogen te bekijken. Marjan helpt u de positieve punten van uw woning goed zichtbaar te maken, door middel van praktische interieuradviezen en stylingsuggesties.

Ze bekijkt samen met u, ruimte voor ruimte, wat de mogelijkheden zijn om uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren voor de verkoop. Getracht wordt zo veel mogelijk licht en ruimte te creëren en een positieve sfeer te scheppen. Vaak zijn kleine veranderingen al genoeg. Opruimen, simpelweg schuiven met meubilair of wat nieuwe accessoires aanschaffen doen al wonderen.